Pričaj kao Nemac!

Savladaj pravilan izgovor!

   Watch Promo

Učiš nemački već neko vreme, ali nikada nisi obratio pažnju na izgovor?

Niko ti nikada nije objasnio kako Nemci izgovaraju glasove?

Ovo je prvi i jedini kurs izgovora na našim prostorima, prva i jedina šansa da saznaš zašto rečenica koju ti izgovoriš i dalje ne zvuči kao kad je Nemac izgovori, iako znaš sva pravila čitanja.

Naučićemo 8 glasova u nemačkom jeziku kako se pravilno izgovaraju i kako se ne izgovaraju, po čemu se razlikuju od srpskih glasova i kako treba da ih izgovoriš da bi zvučali isto kao kada ih izgovori Nemac.

U prve dve bonus lekcije ćemo naučiti i kako da spelujemo u nemačkom, kao i pravila čitanja, tako da kurs mogu da prate kako početnici tako i oni koji već uče nemački.

Zašto ne pričaš kao Nemac?

Tokom učenja nemačkog, bilo to u školi, faksu, u školi jezika, na privatnim časovima...niko nas ne uči kako se pravilno izgovaraju glasovi.

Učimo vokabular, učimo gramatiku, sve ono što nam je neophodno za pričanje na nemačkom jeziku, ali izgovor ostavljamo po strani.

Ali ne svojom voljom.

Nego zato što nam niko ne ponudi da naučimo pravilan izgovor.

Uglavnom nam kažu da naučimo pravila čitanja i onda glasove izgovaramo onako kako bismo ih izgovorili na našem jeziku.

Kada izgovorimo rečenicu, znamo i čujemo da nešto nije u redu, ali ne znamo šta i ono što je još gore - ne umemo da ispravimo.

Zato sam sastavila kurs izgovora nemačkog jezika na kojem vam objašnjavam koji se to glasovi u nemačkom jeziku razlikuju od našeg jezika i na koji način da pravilno izgovorimo te glasove.

Na ovom kursu učimo ono što ti niko nikada nije objasnio u vezi sa nemačkim jezikom.

Da li si spreman da vežbaš, vežbaš, vežbaš i progovoriš kao Nemac?


Da li je ovo kurs za tebe?

Čime ćemo se baviti na ovom kursu?


Frequently Asked Questions


Kada kurs počinje i koliko traje?
U pitanju su snimljene lekcije koje možeš da gledaš kada poželiš i koliko god puta želiš. Trajanje kursa je neograničeno, nakon uplate možeš zauvek da mu pristupiš.
Da li se plaća jednom ili mesečno?
Cena je za jednokratno plaćanje 20€. Platite jednom i imate pristup uvek.
Šta ako sam nezadovoljan kursom?
Javi mi se u roku od 30 dana od kupovine kursa i ako smatraš da nisi naučio ništa, dobićeš potpuni povraćaj novca.

POČNI ODMAHPredavač


Ivana Bursać
Ivana Bursać

Moje ime je Ivana Bursać, profesor sam nemačkog jezika od 2011. godine. Filološki fakultet sam završila u Beogradu, kao i master studije. Celog života sam znala i želela da pomažem ljudima da lakše savladaju nemački. Zbog toga sa sigurnošću mogu da kažem da sam pronašla najefikasniji metod učenja koji uz najmanje napora daje najbolje rezultate.

Od 2014. godine vodim školu stranih jezika Mogi, u kojoj sam zajedno sa timom stručnjaka formirala jedinstvenu Mogi metodu uz koju je učenje lako i zabavno i koja na savremen način podučava strane jezike odvajajući bitno od nebitnog i koristeći sve date resurse koje naš mozak poseduje.