Nemački za početnike (A1/1+A1/2)

Početni kurs nemačkog A1

 

Planiraš novi život u Nemačkoj, a samo ti (ne)znanje nemačkog stoji na putu?

Rešio si da uzmeš život u svoje ruke i konačno naučiš taj nemački?

Čestitam!

Međutim desilo se da si počeo da učiš, ali ti se sve pomešalo, ništa ne razumeš i došao si u situaciju da želiš da odustaneš, proklinješ nemački i kud ti baš to treba za posao u Nemačkoj.

Onda si shvatio da je najbrži put učenje sa nastavnicom, verovatno si pregledao nekoliko škola stranih jezika, ali svi nude isto, svuda pišu iste stvari i nisi siguran koga odabrati...

A najgore što možeš da uradiš je da izabereš nekoga na eci-peci-pec, jer šta ako to budu bačene pare i još gore bačeno vreme?!

Imaš dva načina da naučiš nemački:

Prvi način je da pronađeš privatnog nastavnika jezika ili da izabereš školu stranih jezika za koju misliš da ima najbolje kurseve. Ako voliš da igraš rulet, ovo ti možda zvuči kao najbolja opcija.

Ali pazi!

Može se desiti da uložiš brdo para i truda a da izgubiš sve ako taj profesor ne bude pravi.

Postoji i drugi način, mnogo jeftiniji i sigurniji.

Kada sam pre pet godina ostala trudna sa prvim detetom, postalo je jasno da neću moći da držim uživo časove. Posle dve godine sam zatrudnela opet, a moji učenici su me i dalje čekali, odbijajući da prihvate drugu profesorku koju sam mogla da im preporučim.

Tako sam odlučila da napravim online kurs nemačkog jezika koji će mojim učenicima preneti znanje identično kao da su sa mnom na času.

Ovaj kurs je predviđen za sve početnike, jer te vodi od učenja slova pa do kraja početnog nivoa, koji se zove A1 nivo.


Kurs je konačno dostupan online za sve!


U ovaj kurs sam uložila više od decenije svog iskustva u predavanju i napravila ga tako da bude kratak, jasan i prilagođen svima koji žele da uče samostalno.

Kako funkcioniše ovaj kurs?

Pogledaj da li je ovo kurs za tebe!


Šta ćemo naučiti na A1 nivou?

Na A1 nivou ćemo naučiti preko 2000 reči, znaćemo da se predstavimo, da pitamo, da koristimo sadašnje vreme i dva prošla vremena, znaćemo da kažemo da nam se nešto (ne) sviđa, nazive namirnica, zanimanja, nameštaja i soba, godišnjih doba, znaćemo da kažemo kako se osećamo i još mnogo toga korisnog.

Zašto da učim sam/a?

Ovaj video kurs je napravljen tako da te vodi kroz učenje nemačkog na jednostavan i zabavan način. Sve što ti je potrebno za A1 nivo imaš ovde. Nema sakrivenih stvari, nema dodatnih stvari koje je potrebno da platiš ili tražiš sam/a da bi savladala ovaj nivo. Sve je ovde i sve možeš sam/a. Možeš da pogledaš onoliko puta koliko je tebi potrebno da bi savladao/la gradivo. Ja sam tu za sva pitanja.

Da li mi je neophodna knjiga?

Knjiga nije neophodna, ali je veoma veoma korisna i skratiće ti vreme učenja. Ljudi generalno vole da imaju neki papir ispred sebe prilikom učenja, a i sam kurs zahteva da mape bar prepišeš. U knjizi imaš sve materijale koje ovde prelazimo, prazne mape fraza i mnogo će ti biti lakše kad ti je sve na jednom mestu. Moja preporuka iskrena je da svako kupi knjigu, ali nije neophodno da je imate. Svi materijali su dostupni za skidanje u samom kursu.

Šta se od mene očekuje?

Od tebe se očekuje da svaku lekciju pređeš onoliko puta koliko ti je potrebno. To znači dok ne uspeš test da odradiš tačno. Od tebe se očekuje i da me pitaš sve što ti nije jasno, jer ako ti nije jasno, nećeš odraditi test kako treba i nećeš naučiti. Iskoristi to što sam na raspolaganju za sva pitanja kao da imaš uživo kurs i ne varaj, jer varaš sebe.

 

Na kursu te očekuje:

  • Mape uma za lakše i brže usvajanje gramatičkih i vokabularnih celina
  • Video materijali sa objašnjenjima
  • Audio materijali za slušanje dijaloga
  • Realne situacije za vežbanje govora
  • Kvizovi i vežbanja
  • Mini testovi posle svake lekcije za proveru znanja
  • Završno testiranje za proveru celokupnog znanja A1 nivoa

Sadržaj kursa


  Uvod
Available in days
days after you enroll
  Jedanaesti čas - Prošlo vreme
Available in days
days after you enroll
  Devetnaesti čas - Obnavljanje
Available in days
days after you enroll
  Dvadeseti čas - Završno testiranje
Available in days
days after you enroll

"Fenomenalno iskustvo! Učim kad hoću i koliko hoću, a sve je jednostavno objašnjeno i Ivana mi je uvek odgovorila na pitanje. Sve preporuke!"

- Vladimir Mitić, doktor

"Muž mi je u inostranstvu, a uz pomoć ovog kursa sam za mesec dana položila A1 na Geteu i predajem za spajanje porodice! Nastavljam dalje na A2 da bih mogla da se snađem bolje."

- Neda Marić, kozmetičar

POČNI ODMAHPredavač


Ivana Bursać
Ivana Bursać

Ćao, ja sam Ivana i vodiću te kroz kurseve nemačkog jezika.

Studirala sam nemački jezik u Beogradu, gde sam završila i master studije.

Imam preko 10 godina iskustva u predavanju i obožavam to da radim.

Moja misija je da sve objasnim na što lakši i jednostavniji način.

Vidimo se na kursu! :)


 

Najčešće postavljena pitanja:

Koliko traje kurs?

Kurs obuhvata 20 lekcija. Na tebi je koliko ćeš ih brzo preći, ali moja preporuka je da odradis 2-3 lekcije nedeljno, sve preko toga će ti biti previše.

Koliko dugo imam pristup kursu?

Pristup kursu je 20 nedelja. Možeš učiti kada i koliko ti odgovara, ali jednu lekciju nedeljno minimalno treba da učiš.

Šta ako ne budem zadovoljan kursom?

Ako nisi zadovoljan kursom, kontaktiraj me u roku od 30 dana i sav novac će ti biti vraćen. Ništa ne možeš da izgubiš, kreni sa učenjem nemačkog :)

Da li mi je ovo gradivo dovoljno za polaganje međunarodnog ispita?

Apsolutno DA! Sve što ti je potrebno za uspešno polaganje A1 nivoa, nalazi se ovde, a čak i više od toga. Ako želiš da polažeš međunarodni ispit, javi mi se kad završiš kurs, a ja ću ti potpuno besplatno objasniti kako ispit izgleda i šta ti je tačno potrebno, a šta ne za uspešno polaganje.

Kako mogu da platim kurs?

Kurs možeš platiti karticom na sajtu, a možeš i preko računa. U slučaju da želiš da platiš preko dinarskog računa, pošalji mi mail na [email protected]

POČNI ODMAH